Over mij en mijn online trading avontuur

Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden. Hier deel ik mijn ervaringen in de wondere wereld van online beleggen. Of liever gezegd online trading. Beleggen is meer iets wat je voor de lange termijn doet, terwijl traden als doel heeft om in korte tijd winst te maken.

Foto Mark

Nieuw! Deze blogpost is er nu ook als video:

Mijn naam is Mark en nog niet zolang geleden was ik een kantoorpikkie met een verschrikkelijk saaie baan. Ik was altijd al geïnteresseerd in aandelen, maar had nog nooit geprobeerd om er ook daadwerkelijk in te handelen.

Onschuldig traden met een demo account

Tot ik op een dag een advertentie tegenkwam waar in stond dat je met een demo account kon beginnen met traden. Uit verveling maakte ik een account aan en begon ermee te spelen.

Het was in het begin even zoeken hoe alles werkte, maar binnen een dag had ik het door en kon ik mijn eerste orders plaatsen met speelgeld.

Ik was gelijk verkocht…

Je zou haast kunnen zeggen dat ik er een nieuwe verslaving bij had. Vanaf dat moment was ik in de ban van het traden. Ik las alles wat los en vast zat over beleggen en investeren. Ondertussen bleef ik traden met mijn demo account en ik werd er steeds beter in.

Mijn trading strategie

Na vele uren traden met nepgeld en duizend verschillende methodes uitgeprobeerd te hebben, begon ik langzaam mijn eigen trading strategie te ontwikkelen. Ik ga niet beweren dat ik het wiel opnieuw heb uitgevonden, maar de manier waarop ik nu trade is voor mij winstgevend.

winnende trading strategie

Alles verkocht en nu fulltime trader en wereldreiziger

Nadat ik mijn baan had opgezegd ben ik nog een stap verder gegaan. Ik heb mijn huis en bijna al mijn spullen verkocht. Alles wat ik nu nog heb past in een rugzak van 40 liter. Wat kleding, mijn laptop met toebehoren en dat is het eigenlijk wel.

Wat dat betreft ben ik dus een beetje een vreemde eend in de bijt. Voor mij geen Lamborghini’s en dure horloges. Ik heb gekozen voor de vrijheid van een minimalistisch nomaden bestaan.

Terwijl ik dit schrijf zit ik aan de rooftop bar op het dak van een van de hoogste wolkenkrabbers in Bangkok.

Begrijp me niet verkeerd; ik houd nog steeds van de goede dingen in het leven. Ik houd van bijzondere whisky, mooie wijn, lekker eten en natuurlijk reizen. Dus daar geef ik mijn geld aan uit, in plaats van het kopen van spullen.

Best decision ever! 🙂

Blog over online traden

Als de markt langzaam beweegt kan het leven van een trader behoorlijk saai zijn. Dat is de belangrijkste reden dat ik dit blog ben begonnen. Daarnaast vind ik het ook gewoon heel leuk om mijn kennis over online traden te delen.

Oefenen met €10.000? Maak dan hier een gratis demo account aan!

Mijn referenties en prestaties

Hieronder wat dingen die ik bereikt heb en waar ik trots op ben. 

Mijn socials

Meer over mij? Lees dan: Hoe ik de overstap maakte van kantoortijger naar Digital Nomad.

Er wordt geen informatie, noch financieel advies met betrekking tot online handelen aangeboden via contact.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The JoRo
The JoRo
1 jaar geleden

Mark mooi en correct jou eerlijkheid siert.
°Over jou avontuur° natuurlijk niks mis mee , in het leven moet je doen waarbij men zich goed voelt. Tja ik zelf ben jou tegenpool – huisje – vrouw – kinderen – kleinkinderen etc..maar accepteer voor 100% dat van jou.
Jou site / blog heeft een plaatsje gekregen in mijn bookmarks. Van een andere generatie dan jij kan ik alles appreciëren wat je schrijft omdat het correct is – nou ja het beursgebeuren blijft ook altijd identiek – Money +
Het ontstaan van active trading middels de geboorte van optie-Amsterdam letterlijk via de hoekmannen op de hoek in de cafe op het beursplein heb ik live meegemaakt + een paar keer met hoekmannen gehandeld. Trading op zich doe ik bijna niet meer , anderzijds voor 99% interesse in aandelen uit de nieuwe wereld Azie – Oceanië etc.. van minder bekenden.
Elke avond heel mooie lectuur jou blog.

Mark @Tradewinst.nl
1 jaar geleden
Antwoord aan  The JoRo

Bedankt voor de complimenten, altijd leuk om te lezen!

Ronald Heimelen
Ronald Heimelen
2 jaren geleden

zijn huis verkocht en al de rest ook
is nu een straatzwerver, wegens al geld verloren, en maakt dus nu videoos

Mark @Tradewinst.nl
2 jaren geleden
Antwoord aan  Ronald Heimelen

Bedankt voor je fijne reactie Ronald! 😂 Ik kan er eigenlijk alleen maar om lachen. Gelukkig hoef ik me niet meer te bewijzen. Hiervoor verwijs ik je naar de trades die ik regelmatig (en in real time) op Twitter post) en de 5 sterren reviews op mijn cursus.

Je claimt zelf dat je een 100% track record hebt. Mensen die dat beweren kan ik sowieso niet serieus nemen. Veel succes met je trading carrière! 😘

comment image

Beurskeloel
Beurskeloel
2 jaren geleden

Mark, laat die idioot van een Heimelen links liggen, die spoort echt niet. Enige jaren geleden voerde hij een ware terreur uit op Twitter met een hoop geschreeuw. Zielig figuur, eigenlijk moet je diep medelijden met hem hebben.

Mark @Tradewinst.nl
2 jaren geleden
Antwoord aan  Beurskeloel

Thanks, ja ik had al zoiets gezien inderdaad.

dejongebelegger
1 jaar geleden

Leuke video man en een hele goede website. Ik wens je mooi rendement en veel reis plezier, klinkt alsof je de droom leeft als je het mij vraagt! Succes met je website.

Erik de Ruiter
Erik de Ruiter
1 jaar geleden

Topper!
Zeer interessant om je volgen.

raymond
raymond
1 jaar geleden

dank voor alle goede uitleg Mark , ik ben iemand die het echt moet zien ..maar ik ben pas enkele maanden elke dag urenlang videos aan het kijken en durf de echte stap met traden nog niet aan.. dit omdat ik het echt moet zien..praktisch.. Maar nu heb ik een demo account bij plus500 en dat moet ik nog allemaal onder de knie krijgen, ik zie niet veel crypto staan ? Ik zie wel enkele indicatoren staan maar de stochastic oscillator zie ik ook niet staan. ik probeer met de Bollinger band en de stochastic oscillator de aankoop/stijging te zien.. of hoe doe jij dit bv…en welke tactiek gebruik jij het meeste hierin.

juliette
juliette
10 maanden geleden

hoi Mark
Pfff hehe eindelijk iemand op mijn scherm die duidelijke taal spreekt.
Ik ben nu een jaar bezig en al dat engels en afkortingen zijn soms een hel.
Bedankt voor je duidelijke en overzichtelijke uitleg.
Mooi om te lezen dat je Geniet van elke dag met veel respect voor jezelf en andere.
met vriendelijke groet vanuit een zonnige nederland,
groet juliette

Berend
Berend
9 maanden geleden

Hey Mark! You are not alone met het vreemde eend in de bijt zijn! Ik ben ook dol op reizen en kan niet wachten om mijn backpack (een 60 liter) weer in te pakken. Ik ben een paar dagen geleden in aanraking gekomen met traden door een jongedame uit China. Zij heeft me het 1 en ander uitgelegd (met google translate) met het platform Metatrade5. Ik ben zelf toen wat gaan researchen en kwam jouw youtube video’s tegen. Ik snap er nog te weinig van om met echt geld te gaan handelen maar dat maakt niet uit want moet toch nog instapgeld bij elkaar schrapen. Ik snap heel goed waarom je doet wat je doet en ben van plan hetzelfde te doen! Be Safe man! groetjes Berend

Nicolas
Nicolas
5 maanden geleden

Hey Mark, Ik vroeg me af of we de mogelijkheid hebben om jouw profiel te kopiëren op etoro?

Wil
Wil
4 maanden geleden

Hallo Mark,
Leuk om je op internet te ontmoeten en leuk om te lezen hoe jee passie ingevuld hebt! Als 75-jarige kan ik er alleen maar jaloers op zijn en spijt hebben dat ik vroeger de moed niet gehad heb!