Trading Formule: Leer eindelijk winstgevend traden en beleggen met mijn video cursus

Trouwe volgers van mijn blog en op Twitter wisten al dat ik bezig was met een heuse video cursus (Trading Formule). En nu is het eindelijk zover. Ik ben apetrots!

Traden en beleggen is niet zo sexy als iedereen denkt

Het begon (net als mijn blog) als  een hobbyproject, omdat je als trader vaak veel tijd over hebt. Want in tegenstelling tot wat veel mensen denken, is traden en beleggen namelijk helemaal niet zo sexy. Sterker nog, als je het goed doet is het vooral saai.

Er zijn periodes waarin er gewoonweg geen goede signalen zijn die overeenkomen met je strategie. Juist het NIET openen van posities en wachten op de allerbeste kansen, is een van de ingrediënten voor succesvol traden en beleggen.

Neemt natuurlijk niet weg dat die periodes waarin je niet in de markt zit extra saai zijn. Dat is de belangrijkste drijfveer geweest om met dit blog te beginnen en nu dus ook de video cursus!

Video over de Trading Formule
Bekijk deze video!

Geen half werk

In eerste instantie wilde ik een soort lang webinar van 2 uur maken met een presentatie over mijn basisstrategie, maar zoals gewoonlijk werd ik steeds enthousiaster. Hierdoor werd het project ook steeds uitgebreider en voor ik het wist moest ik het gaan opdelen in modules, screen recordings erbij, alles! 🙂

Doordat het steeds groter werd, kostte het ook meer tijd. Dat betekende dus minder blogs, minder tweets en werken aan mijn cursus in de periodes dat ik niet aan het traden was. Maar het MOEST af.

Nieuwe dingen leren in Colombia

Een groot deel van de cursus heb ik opgenomen in Medellin en Santa Marta tijdens mijn drie maanden in Colombia. Daar kwam ik er al snel achter dat ik betere tools nodig had. Het geluid van mijn laptop microfoon was niet al te best en de gratis video software die ik gebruikte was niet voldoende voor wat ik wilde.

Ik moest dus nieuwe shit aanschaffen.

Uiteindelijk heb ik de Samson Go Mic gekozen als microfoon (vooral omdat ik niet veel ruimte heb in mijn rugzak) en voor de software kwam ik uiteindelijk uit bij Camtasia. Heel tof natuurlijk, maar bij dit soort nieuwe dingen komt ook een nieuwe leercurve. En het feit dat ik veel aan het reizen was in die periode maakte het niet makkelijker.

Thank God for the internet!

Uiteindelijk besloot ik om wat langer op een plek te blijven om me volledig te focussen op de cursus en daardoor werd ik stuk productiever.

Welk platform kies ik?

Als je een online cursus wil aanbieden heb je een aantal mogelijkheden met allemaal hun voor- en nadelen. Globaal kun je 2 kanten op:

  1. Integreren binnen je eigen website, met eigen betalingssysteem etc.
  2. Via een online cursus platform, waarbij alles al goed geregeld is

Ik heb in eerste instantie gekozen voor het platform van Soofos. Vooral vanwege het gemak. Zij bieden een totaaloplossing waarbij alles al werkt. Je hebt dus zelf geen omkijken meer naar bijvoorbeeld de betaalopties en de cursusomgeving.

Leuke bijkomstigheid is dat ze ook actief jouw cursus promoten in ruil voor een deel van de omzet. Wellicht dat ik dit in de toekomst nog verander en toch alles in eigen beheer ga doen, maar voor nu ben ik er erg tevreden mee.

Maak kennis met de Trading Formule

Ondanks dat dit misschien niet voor iedereen interessant is om te lezen, leek het me wel leuk om te delen hoe zo’n cursus tot stand is gekomen. Maar nu wil je natuurlijk weten wat ik voor je heb!

Here we go:

  • Een complete stap-voor-stap trading videocursus
  • Ruim 5 uur aan straight to the point materiaal
  • Voor zowel beginners als gevorderden
  • Geschikt voor aandelen, forex, crypto, grondstoffen etc.
  • Levenslange updates
  • Gratis lidmaatschap van mijn Elite groep (dit wordt heel vet!)
  • Persoonlijke support

Meer weten? Bekijk dan de video die ik voor je heb gemaakt.

Yes, laat zien die video!

Stel trouwens gerust je vragen over de Trading Formule in de comments hieronder.